ORDU / FATSA - Kulak Çetirtepe İlkokulu

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında 1. sınıfa başlayan öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Mustafa ÇOK'u ve Müdür Yardımcılarımız Fatih YAVUZ ile Merve Gül ŞAHİNKAYAYA'ı makamında ziyaret etti. Okul Müdürümüz geçen yıl anasınıfı ile başlayan öğrenim hayatınız artık büyüdünüz ve bundan sonra 1. sınıfta okuyacaksınız. Her yıl büyüyerek ilk basamağında olduğunuz okulumuzda heryıl bir basamak çıkacaksınız ve yarının büyüğü olacaksınız. Öğrenim hayatınız boyunca başarılar diliyorum dedi.

Ekm

Anasınıfına bu yıl başlayan öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Mustafa ÇOK'u makamında ziyarte ettiler. Okul Müdürümüz Mustafa ÇOK minik öğrencilere Öğrenim hayatları boyunca başarılar diledi.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Karne Törenini yaptık. Öğrencilerimizi taile uğurladık ve her biri artık bir üst sınıf öğrencisi. 4. Sınıfalrımızı ise Ortaokula uğurladık. Yolları açık olsun.

Haz

İlçemiz Şehit İbrahim Kılıç Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Medeniyet ve Düşünce Kulübü " Bu İş Bir Çocuk Oyuncağı" sosyal projesi kapsamında Okul Müdürü Sayın Yılmaz Özcan kulüp sorumlu öğretmeni Sayın Şükrü Şen ve kulüp üyeleri öğrencileriyle okulumuza gelerek anasınıfı öğrencilerimize çeşitli hediyeler takdim ettiler. Nazik davranışlarından dolayı Okul Müdürümüz Sayın Yılmaz Özcan Bey'e Medeniyet ve Düşünce Kulübü sorumlu öğretmeni Sayın Şükrü Şen Beye ve kulüp öğrencilerine anasınıfı öğrencilerimiz,  öğretmenimiz ve okulumuz adına teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı etkinliğimizi yaptık

May

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başalatılan Matematik Seferberliği kapsamında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından uygulanan Matematiğe Dokunuyorum Projesi kapsamında, okulumuz 4. Sınıf öğrencileri  İlçemiz ilkokullar arasında düzenlenen 18 okuldan 54 öğrencinin mücadele ettiği Fatsa Matematik Müzesi İlkokullar Arası Matematik Yarışmasına katıldı. Öğrencilerimizi ve Öğretmenimizi tebrik ederim.

Nis

1. Sınıf öğrencilerimize İlçe Jandarma Trafik amirliği tarafından yaya geçidini doğru kullanma eğitimi uygulamalı olarak verildi. Eğitimi veren Jandarma Trafik ekibine okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Nis

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi ( ÇEDES ) kapsamında kardeş Okul olduğumuz  Asrın felaketinde deprem afetinde depreme maruz kalan Hatay ili Defne ilçesi Cemil Şükrü Çolakoğlu İlkokulu depremzede öğrencileri yararına okulumuzda kermes düzenledik. Oldukça bereketli geçen kermesimize Kulak halkından büyük destek geldi. Başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, FADEF Başkanımıza, Kulak Muhtarımıza, iş adamlarımıza ve her zaman bizlere destek olan velilerimize teşekkür ediyoruz. Kermeste satılmak üzere ürün gönderen esnaf kardeşlerimize,  yiyecekleri  hazırlayan tüm velilerimize, öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Programa velilerimizden yoğun talep vardı. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımızı ve tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İlimizde Minikler A Genel kategorisinde yapılan Mahalli Satranç Müsabakasına katılmıştır. Yarışma sırasında kıyasıya mücadele eden takımız okulumuzu gururla temsil etmiştir. Yarışma sonrası bahçede oyun oynayan öğrencilerimiz eğlenerek stres atttılar. Öğrencilerimize bundan sonraki yarışmalarda başarılar diliyoruz.

Nis

23 Nisan Bayram hazırlığımız tüm hızıyla devam ediyor.

Mrt

Kütüphaneler haftası İlçe kutlama programını bu yıl Kulak Çetirtepe İlkokulu-Ortaokulu ve Ilıca İlkokulu-Ortaokulu ile birlikte Ilıca İlkokulu-Ortaokulu ev sahipliğinde kutladık. Programı Şube Müdürlerimiz Sayın Bayram Selek ve Sayın Şükrü Yüksel ve okul müdürlerinizin katılımıyla kutladık. Program sonunda lıca İlkokulu Ortaokulunun atıklardan oluşturduğu kütüphaneyi gezdik. Programda emeği geçen her iki Okulumuzun öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederim.

Mrt

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 108. yıldönümünü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutladık. Vatanımız için canlarını feda eden Tüm şehitlerimizi Rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuzun öğrenci masa ve sıralarını yeniledik. Desteklerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Fatih Vargeloğlu'na İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Saygın Atinkaya'ya öğrencilerim adına teşekkür ediyoruz.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulünü çeşitli etkinliklerle andık