ORDU / FATSA - Kulak Çetirtepe İlkokulu

Öğretmenler gününü öğrencilerimizin yaptığı etkinliklerle kutladık.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 83. Yıl dönümünde okulumuzda anma programı düzenledik. Ruhun şad olsun.

Mrt

Sosyal Sorumluluk Kulübü etkinliği kapsamında okul bahçemize öğrencilerimizin daha güzel eğlenceli zamanlar geçirmeleri, geçmişte unutulan Geleneksel Çocuk Oyunlarını tekrar öğrenmeleri için oyun alanları çizgilerini çizdik.

Kas

İlçemiz Rehberlik Araştırma Merkezi Rehber Öğretmeni sayın Hakan KÖMÜR tarafından 8. Sınıf öğrencilerimize Sınava Hazırlık, 4. Sınıf öğrencilerimize Otokontrol-Akran Zorbalığı ve Velilerimize Otokontrol-teknoloji bağımlılığı seminerleri verildi. Verimli geçen seminer için Hakn Beye, katılımcı öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda İlçe İlk Yardım Uzmanı Sayın Sevgi GÖL tarafından okulumuz öğrencilerine İlkyardım Eğitimi konulu kurs verildi. Sevgi Hanıma verdiği eğitim için teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında okulumuzda öğrencilerimiz 100 yıl önceki ecdadımıza ve 100 yıl sonraki bizi takip edecek neslimize duygularını ifade eden mektup yazdılar. Öğrencilerimizin yazdıkları mektupları 100 yıl etkinlikleri kapsamında dergi haline getirdik ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Saygın ATİNKAYA'ya takdim ettik. Sayın Müdürümüze ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim. Ayrıca mektupla, görselle ve şiir yazarak duygularını ifade eden tüm öğrencilerime, emeği geçen Müdür Yardımcımız Merve Hanımı ve Türkçe öğretmenimiz Betül Hanımı tebrik ederiz.

Kas

29 Ekim 4 Kasım tarihlerini kapsayan tarihler arsında kızlay haftasını kutladık. Çeşitli etkinliklerle kızılayın önemi ve görevleri anlatıldı. Emeği geçen öğrnci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Okulumuzda İlçe İlk Yardım Uzmanı Sevgi GÖL tarafından okulumuz öğrencilerine ve velilere İlk Yardım ile ilgili eğitim verildi. İlçe İlk Yardım Uzmanı Sevgi GÖLê verdiği eğitimlert için teşekkür ederiz.

Ekm

100. Yılında Cumhuriyeti okulumuzda öğrenci, öğretmen ve velilerimizle kutladık. Emeği geçen Kulak Çetirtepe İlkokulu Ortaokulu ailesini tebrik ediyoruz.

Ekm

Okul Aile Birliği 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Genel Kurulunu yaptık. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Sosyal Sorumluluk Kulübü etkinliği kapsamında Okulumuzu boyattık. Önceki ve şimdiki hali. Okulumuzun boyanmasında yeni Eğitim Öğretim yılına hazırlanmasında bizlere desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Saygın ATİNKAYA'ya, Kulak Mahallesi Dayanışma Yardımlaşma Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Ve FADEF ( Fatsa Dernekler Federasyonu ) ve Nalbur İsmet BİLDİK. Kulak halkına ve hayırseverlere okulum öğrencilerimiz ve öğretmen arkadaşlarımız adına teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz bugün 2023- 2024 Eğitim Öğretim yılına nezih bir ortamda başladılar. Öğrencilerimize,  öğretmenlerimize ve velilerimize yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyoruz.

Ekm

Uzun yıllar okulumuzda çalışan hizmet üreten Müdür yardımcımız Muhammed Adaş ve sınıf öğretmenimiz Sevgi Gölün veda yemeğini düzenledik. Muhammed Adaş arkadaşımıza yeni görev yeri Ünye İnkur İlkokulu'nda Sevgi Göl arkadaşımızın İlçe İlk yardım uzmanı olarak görevlendirildiği Şehit Zafer Özdeniz İlkokulunda başarılar diliyoruz. Arkadaşlarımıza okulumuza, öğrencilerimize bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yolları da bahtları da açık olsun. Rabbimden bundan sonra güzel günlerin hayırlı günlerin kendilerinin ve ailelerin olmasını diliyoruz.

Ekm

Sürekli sıkıntı yaşadığımız su sorunumuz nihayet genç Velilerimizin azmi sayesinde son buldu. Depomuzu da temizleyen gençlerimize okulumuz adına çok teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında 1. sınıfa başlayan öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Mustafa ÇOK'u ve Müdür Yardımcılarımız Fatih YAVUZ ile Merve Gül ŞAHİNKAYAYA'ı makamında ziyaret etti. Okul Müdürümüz geçen yıl anasınıfı ile başlayan öğrenim hayatınız artık büyüdünüz ve bundan sonra 1. sınıfta okuyacaksınız. Her yıl büyüyerek ilk basamağında olduğunuz okulumuzda heryıl bir basamak çıkacaksınız ve yarının büyüğü olacaksınız. Öğrenim hayatınız boyunca başarılar diliyorum dedi.